Aktiv sommar med Sportringen Sundsvall

Sportringen Sundsvall har en stor butik i Birsta köpcenter i Sundsvall och är specialister inom skidor, löpning, cykel och uteliv. De anpassar sin marknadsföring efter årstiderna och nu under sommaren har de temat ”Aktiv Sommar” med inriktning på sommarsporterna rullskidor, löpning, cykel & discgolf.

Aktiv sommar

Flera marknadsföringskanaler som samverkar
Sportringen i Sundsvall använder flera olika marknadsföringskanaler parallellt och i samverkan för att uppnå maximalt resultat i sin marknadsföring. Bl.a följande:
● Affischer
● Annonser i tidningar
● Facebook
● E-postutskick med MultiMailer (se nyhetsbrev)

Säsongsanpassade e-postutskick – Nyckeln till framgångsrika utskick
SamLogic Software har hjälpt Sportringen Sundsvall i flera år med e-postutskick av nyhetsbrev, inbjudningar och säsongsanpassade eventmejl till medlemmarna i deras kundklubb. Utskicken görs förstås med e-postverktyget SamLogic MultiMailer. Förklaringen till varför det blir så bra resultat är att Sportringen anpassar informationen i mejlen till både mottagarna och årstiden.

Exempel på eventmejl
Här nedan är länkar till några av de mejl som vi tagit fram och skickat ut med MultiMailer till medlemmarna i Sportringen Sundsvalls kundklubb:

Aktiv sommar med Sportringen Sundsvall
Rullskidshelg på Sportringen Birsta
Helgerbjudande på Sportringen Birsta – Sänkta priser på elcyklar
Cyckelrea på Sportringen
Längdträff på Sportringen Birsta

Vill du också ha hjälp med kompletta e-postutskick så kan du kontakta oss genom att antingen ringa 070-397 14 91 eller mejla info@samlogic.com.

Hur man söker efter ett namn, företag eller e-postadress i en mailinglista (i MultiMailer)

Ibland behöver man lokalisera ett personnamn, ett företagsnamn eller en e-postadress i en mailinglista i e-postverktyget MultiMailer. Hur gör man det enklast?

Videon nedan visar hur man snabbt hittar en e-postadress i en mailinglista, men samma metod kan även användas för att hitta personnamn, företagsnamn och annan text i en mailinglista.

Vill du veta hur man enkelt hittar alla kontakter som har angett samma företagsnamn eller har samma domännamn på e-postadressen kan du se denna tipsvideo istället.